Nederlands NL | Vlaams BE | Deutsch DE | English EN | Francais FR

Vacatures en stages

Freelance & ZZP

Wij staan open voor samenwerking met freelancers en ZZP'ers die een bijdrage kunnen leveren aan het proces van sponsorwerving. Vooral telefonische acquisitie is daarin een knelpunt. Laat uw contactgegevens achter zodat wij u via de nieuwsbrief kunnen informeren over nieuwe mogelijkheden binnen Mediability. Laat uw contactgegevens achter.

Werkervaring in september, oktober en november

Studenten en starters met een sportmarketingachtergrond kunnen in september, oktober en november werkervaring opdoen in de sportmarketing. In die maanden is er tijdelijk werk beschikbaar. Behalve een leuke bijverdienste doe je relevante werkervaring dat goed staat op je CV. Je bent namelijk betrokken bij het sponsorwervingproces dat wij verzorgen voor onze grotere partners. Telemarketingervaring is een pre. Meld je alvast aan, zodat je tegen die tijd via een nieuwsbrief wordt ge´nformeerd over de mogelijkheden. Meld je aan!

Stages

Mogelijk komen na de zomer ÚÚn of meerdere stageplaatsen beschikbaar voor een sportmarketinggerelateerde opdracht. De werkzaamheden voer je in principe thuis uit. Laat nu je contactgegevens achter zodat je later wordt ge´nformeerd over de mogelijkheden via de nieuwsbrief. Meld je aan!

Open sollicitatie

Al onze vacatures worden momenteel ingevuld. Open sollicitaties kunt u e-mailen naar opensollicitatie@mediability.nl. Laat ook uw contactgegevens achter zodat wij u via de nieuwsbrief kunnen informeren over nieuwe mogelijkheden binnen Mediability. Direct aanmelden.

Telefonische bereikbaarheid

Vanwege het grote aantal aanvragen voor stages, vacatures en ZZP-opdrachten zijn wij momenteel alleen voor (potentiŰle) klanten telefonisch bereikbaar, en helaas niet voor informatie over stages en vacatures. Wij maken een eerste selectie van kandidaten op basis van de aanmeldingen die via het formulier zijn ontvangen, en op reacties op onze nieuwsbrief. Wanneer er plekken beschikbaar komen, of je inschrijving onze interesse wekt, hebben we graag telefonisch contact met je.