Nederlands NL | Vlaams BE | Deutsch DE | English EN

Eerdere opdrachten van Mediability

U vindt op deze pagina een greep uit de opdrachten die Mediability in het verleden heeft uitgevoerd. Sport is onze passie, maar we ondersteunen tegenwoordig ook projecten uit andere sectoren. We bieden u graag onze diensten aan voor een sterk partnerschap.

Eredivisiehandbalvereniging FIQAS Aalsmeer

Eredivisiehandbalvereniging FIQAS Aalsmeer

Samenwerking voor een kwaliteitsinjectie over de gehele linie. Sponsoringconcepten ontwikkeld, actieve sponsorwerving uitgevoerd, bestaande sponsors overtuigd te blijven, mediapartnerschap ontwikkeld, sponsoravond georganiseerd en hoofdsponsor FIQAS geadviseerd over sponsoractivering.

Dienstverlenende multinational met 75+ kantoren wereldwijd

Dienstverlenende Multinational met 83 kantoren wereldwijd

De marketingafdeling vroeg ons om een concept voor het wereldwijd verbinden van de kantoren en het merk sterker in de markt positioneren. Grondig vooronderzoek leerde ons dat de populariteit en de corporate cultuur van de Formule 1 het beste zou passen bij deze multinational. Bovendien worden de meeste GP's verreden op een steenworp afstand van de belangrijkste kantoren. We ontwikkelden een concept, met marktinformatie van de Williams en BMW F1-teams. Het concept werd enthousiast ontvangen door de marketingafdeling maar uiteindelijk niet doorgezet door de Raad van Bestuur.

Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging (KNZ&RV)

Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging (KNZ&RV)

De oudste watersportvereniging van Nederland schakelde ons in voor advies over sponsoring en sponsorwerving. We ontwikkelden een sponsorwervingplan, sponsorplan en sponsorbrochure, voor de sponsoring van de drie meest belangrijke evenementen: de Zuiderzee Regatta, de Flevorace en de Markervuur.

AR Motorsport en Paul Meijer

Electronica-sponsor

Voor een geÔnteresseerde fabrikant van electronica een uitgebreid concept ontwikkeld rondom Paul Meijer en AR Motorsport van Ronald Heiligers, plus sponsorpresentatie en op maat vertaalde sponsoringvoordelen. De electronica-opdrachtgever was onder de indruk van de creatieve insteek en de verzorgde presentatie.

Hockeyvereniging HIC uit Amsterdam

Hockeyvereniging HIC uit Amsterdam

Marktonderzoek uitgevoerd onder de bestaande sponsors van HIC Amsterdam, waarbij sponsormotieven en -behoeften in kaart zijn gebracht. Tevens adviseerden we over de kracht van de sponsoring van hockey. Daarnaast hebben we een nieuwe sponsor aangebracht en begeleid bij de activering.

Jeugdmotocrosser

Jeugdmotocrosser

Sponsorplan, sponsorconcept en marketingplan ontwikkeld met het oog op de toekomst. Onze filosofie is om alle vereisten voor een professionele carriŤre al op een vroeg niveau goed te organiseren, inclusief training, sponsoring en marketing. De door ons ontwikkelde sponsorbrochure heeft vele netwerkcontacten overtuigd nķ al in te stappen.

Dakar Rally op een oldtimer-motor

Dakar Rally op een oldtimer-motor

Een endurance-motorrijder droomde van deelname aan de Dakar Rally, maar wťl op een unieke oldtimer-motor. We vertaalden de kenmerken van dit unieke project in voordelen voor de sponsor. We ontwikkelden een concept, legden contact met RTL voor een mediapartnerschap, benaderden sponsors en ontwikkelden een sponsorvoorstel. De motorrijder deed mee, reed de Dakar uit en werd uitgeroepen tot Held van de Dakar.

Nederlandse vrouwelijke autocoureur

Nederlandse vrouwelijke autocoureur

Concept ontwikkeld rondom een getalenteerde Nederlandse vrouwelijke autocoureur, als de 'Danica Patrick' van de Formule 1. Geen vrouw reed meer in de F1 sinds 1992, hoewel er potentieel voor is. Sponsoringconcept en sponsorbrochure ontwikkeld, met een aantrekkelijke positionering voor klanten. Beursbezoek aan de Miljonair Fair en sponsorpresentaties gegeven.

Autoverhuurder voor 75+ landen

Autoverhuurder voor 75+ landen

Concept ontwikkeld voor een clinic voor de telefonistes en medewerkers die opdrachten realiseren voor de autoverhuurder. Advies over de activering van de sponsoring.

Formule Gloria

Formule Gloria-team

Conceptontwerp en sponsorbrochure rondom twee coureurs uit de omgeving van Mijdrecht. Tevens advies over de aanpak en de ontwikkeling van het hospitalityconcept. De sponsorbrochure was het instrument om netwerkcontacten te overtuigen voor nieuwe of voortdurende sponsoring.

Nederlands Kampioenschap Supermono

Nederlands Kampioenschap Supermono

De Dutch Supermono Association (DSA) vroeg Mediability een concept te ontwikkelen voor dit motorracekampioenschap, om zo grotere sponsors te overtuigen voor samenwerking. Voor ťťn grotere partij werd een sponsorpresentatie op maat ontworpen, tot grote tevredenheid van de opdrachtgever.

Skateboard Federatie Nederland (SFN)

Skateboard Federatie Nederland (SFN)

We hebben de Federatie geadviseerd over sponsoring en sponsorwerving. We ontwikkelden een concept voor een grotere partij, leidend tot een creatieve samenwerking tussen SFN en de sponsor.

Jonge autocoureur in de BRL Light

Jonge autocoureur in de BRL Light

Jong karttalent werd uitverkozen voor het Fanzonely Jong Talent-team, uitkomend in de BRL Light. We adviseerden hem over sponsoring, de positionering als merk en de media-aandacht tijdens de Rizla Racing Days.

Voetbalvereniging uit Zeist

Voetbalvereniging uit regio Zeist

Toegevoegde waarde en nieuwe sponsormogelijkheden gecreŽerd voor deze voetbalvereniging uit Zeist. Die zijn vervolgens gecombineerd in een sponsorbrochure, dat gebruikt is om de nieuwe hoofdsponsor te werven.

Hockeyvereniging HGC uit Wassenaar

Hockeyvereniging HGC uit Wassenaar

Na het wegvallen van hoofdsponsor Exact Software hebben we een concept ontwikkeld voor de nieuwe periode. We creŽerden nieuwe toegevoegde waarde, zoals clinics en sponsoring van specifieke onderdelen. We hebben de sponsormarkt rondom Wassenaar in kaart gebracht en potentiŽle sponsors geÔdentificeerd.